ПОЛИТИКА


Симеонов разхвали Бинев, постигнал много като евродепутат

11 5692 01.12.2014
Симеонов разхвали Бинев, постигнал много като евродепутат
Валери Симеонов

Доста театрално, заяви по НТВ председателят на ПГ на ПФ Валери Симеонов по повод напускането на Велизар Енчев и думите му, че има полягане на килимчето пред Бойко Борисов. Опровергават се твърдения, които не са казани. Не е вярно, че сме казвали, че никога няма да подкрепим никой, напротив, казвали сме, че ще подкрепим всичко, което е добро за България.


Симеонов отказа да влиза в обяснителен режим с Енчев. Натам отиват нещата, така отговори той на въпрос дали Енчев ще бъде изключен и от НФСБ. Вече имал две наказания.

Намеква, че нашата подкрепа е мотивирана по друг начин, каза още Симеонов. Вече мисля, че не е честен човек, добави той. Как може честен човек, който осем години е бил мой служител и аз съм го писал първи в листата, изведнъж като влезе в НС, да обърне цялото си поведение. Никой не го е санкционирал заради гласуването му против Борисов, той го консултира и с мен, и с Каракачанов, Енчев си има своята фиксация за Борисов.

За Слави Бинев Симеонов каза, че въпросът можел да бъде обсъждан, но от тази комисия нищо не зависело, а и кой друг да станел председател, там бил и Х. Хафъзов. Слави Бинев беше 6 години в ЕП и постигна освобождаването на 6 гръцки моряци и още редица други неща; постави въпросът за обвързаността на българските медии с властта, изреди той.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама