НОВИНИ


Д-р Райнов: Москов е трикаджия, отклонява вниманието от 8 млрд. заем

3 3878 10.12.2014
Д-р Райнов: Москов е трикаджия, отклонява вниманието от 8 млрд. заем
Емил Райнов

„Изказването на министъра на здравеопазването Петър Москов за ромите е трик да се отклони вниманието от бюджета за 2015 г.- от предвидения в него над 8 млрд. лв. заем". Тази теза изказа Нова телевизия депутатът от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ и зам.-председател на здравната комисия в НС Емил Райнов.


Според него не може четвърти ден това да бъде водещата тема, при положение, че се гласува бюджет за следващата година, който ще загроби държавата и следващите поколения с бъдещи плащания.

Депутатът попита дали това не е начин за отклоняване на вниманието по подобие на случилото се преди 4 години, когато от парламентарната трибуна са били четени СРС, с които са били обвинявани лекари. „Какво се случи същата тази 2010 г. - тогава се присвои милиард и 400 млн. лв. от българския резерв", припомни Райнов. Той подчерта, че вчера, при обсъждането на бюджета, министърът на финансите не е присъствал, бил е само здравният. „Използва се много умело емоционалната нестабилност на министър Москов. Употребиха го и е въпрос на време системата да го отхвърли", завърши Емил Райнов.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама