НОВИНИ


В. Симеонов: Циганската престъпност няма да остане ненаказана

1 4233 10.12.2014
В. Симеонов: Циганската престъпност няма да остане ненаказана
Валери Симеонов, съпредседател на „Патриотичния фронт“ Булфото

Няма нищо лошо висши държавници и магистрати да оповестяват членството си в ловни дружинки и тайни общества. Членството в тези тайни общества е малко селска работа. Говоря за България, но няма лошо да се знае.


Това каза в предаването "Лице в лице" по бТВ съпредседатеялт на Патриотичния фронт Валери Симеонов. Той коментира темата за изчезването на бившия шеф на ДАНС Петко Сертов.

Поредното безхаберие към висши държавници. За тези хора няма защита. Много често се говори, че съдиите били подкупни. Не всички са подкупни. На тези хора им се знаят адресите, къде учат децата им. Как, като водят дело срещу някой голям мафиот, няма да ги е страх. Трябва да се работи по тази тема, обясни Симеонов.

Циганската престъпност няма да остане ненаказана. Дневният ред на ЕС не се задава от тези доморасли и новоизлюпени политици от ДПС, коментира темата за исканата оставка на здравния министър Петър Москов от страна на ДПС. Те носят огромната отговорност за противопоставянето между етносите в България.

Където управлява ДПС има жестоко противопоставяне. ДПС не защитава интересите на турския етнос. Те нарочно ги държат неграмотни и спекулират със страховете им. Тези хора не могат да дават оценка и не трябва да им се обръща внимание. Тези хора са в парламента, защото са си купили изборите. Сега се подготвят за местните избори през 2015 година. Ще си купят общински съветници на места, където няма една джамия.

ДПС непрекъснато предизвикват българите и целят да провокират, категоричен беше лидерът на НФСБ.

Симеонов не пропусна да говори и за назначението на Орхан Исмаилов за зам.-министър на отбраната, което разклати властта. Не ми е минало за Орхан Исмаилов и неговата летяща кариера. Няма друг такъв лейтенант в Българската армия. Цялата му кариера и биография е написана в сараите на ДПС, поясни Симеонов.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама