НОВИНИ


Росен Петров напуска България без цензура

36 5883 13.12.2014
Росен Петров напуска България без цензура

Росен Петров напусна “България без цензура”, съобщи самият той пред “24 часа”. “Тръгвам си от партията, но оставам в групата на Българския демократичен център. Няма да съм независим депутат. В опозиция съм и ще гласувам с групата”, обяви той.


Депутатът напуска партията, защото тя не се е променила след влизането си в парламента и вътрешните скандали в нея продължават, смята Петров. “Няма драма. Отдавна имахме уговорка той да се оттегли от партийната работа и постове и да остане само депутат, защото иначе му идва в повече.

Той е интелектуален човек и не може да работи на бързи обороти”, каза председателят на партията евродепутатът Николай Бареков. Петров е искал да напусне още по време на предизборната кампания, когато партията му се раздели с ВМРО.

От пресцентъра на партията обявиха, че Росен Петров напуска по взаимно съгласие. ПП "България без цензура" освобождава Росен Петров от всички заемани от него постове в партията. В декларация, която е подадена до парламентарната група "Български демократичен център", Петров е декларирал, че остава лоялен към групата, се допълва в съобщението.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама