НОВИНИ


Тайна среща при Цацаров, била оперативна

16 4311 15.12.2014
Тайна среща при Цацаров, била оперативна
Сотир Цацаров

Спешна работна среща, така лаконично високопоставени източници от МВР коментираха тайното съвещание при главния прокурор Сотир Цацаров. Обмен и обсъждане на оператина информация, допълниха те.


Прокуор номер 1 събрал главния секретар на МВР, шефа на столичната полиция и градския прокурор да отчетат какво за свършили досега по издирването на изчезналия преди 10 дни бивш шеф на ДАНС. Освен за Петко Сертов, главният прокурор се е поинтересувал и как върви разследването по случая с блъснатия на пешеходна пътека съдия Лозан Панов. Той бе кандидат за шеф на Върховния касационен съд, но се отказа от надпреварата. Направи го от болничното си легло в "Пирогов" след мистериозния инцидент.

 

До този момент не е открит шофьорът, който го блъсна, затова и във ВСС се чували все повече версии за "мокра поръчка" срещу магистрата-кандидата за шеф на ВКС. Лекари от "Пирогов" разказват, че доста магистрати са посетили последните дни своя ранен колега, който бил силно притеснен от случката и също не вярвал, че всичко е било случайност. Той посъветвал свои колеги да се грижат повече за себе си и да загърбят интригите и задкулисните игри за постове в съдебната система.

 

Висшите ченгета и главният прокурор Цацаров набелязяли следващите действия по издирване на Петко Сертов. Било решено към медиите да се подава прецизирана информация, а на главсека на МВР Светослав Лазаров препоръчали да се въздържа от пресконференции, на които да се изявява самостоятелно..


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама