НОВИНИ


Симеонов: България е пред етническа криза. Местан недоволен

31 4850 17.12.2014
Симеонов: България е пред етническа криза. Местан недоволен
Валери Симеонов

България е изправена пред пропастта на етническа криза, заяви в НС съпредседателят на Патриотичен фронт -НФСБ и ВМРО Валери Симеонов. За по-малко от 20 дни българското общество стана свидетел на няколко брутални престъпни акта, извършени от представители на циганския етнос над малолетни и медицински служители.


Един достоен български министър Петър Москов се изправи срещу малодушното примирение и гаврата с честта на професията лекар. Естествено беше заклеймен от ДПС, каза още Симеонов.

Безспорен е фактът, че голяма част от циганския етнос живее извън всякакви закони, правила и общочовешки норми на поведение. За тях законите на важат. Кражбата и грабежът са се превърнали в начин на препитание,нарушаването на закона – норма на поведение, раждането на деца - в доходоносен бизнес за сметка на държавата. Циганските барони налагат модел на съществуване, коренно противоположен на законовите норми в българското общество, каза още Симеонов. Вече второ десетилетие българското общество е подложено на зловещ политически експеримент. ДПС узурпира правото на единствен представител на циганския етнос, обещавайки му политическо представителство и малцинствени привилегии, без каквито и да било задължение. ДПС пропагандираше истерична омраза към българския етнос и насаждаше първобитна ксенофобия и самоизолация на турския и цигански етнос, добави Симеонов.

Лидерът на ДПС Лютви Местан пък веднага каза, че не може от парламентарната трибуна да се обижда цял един етнос.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама