НОВИНИ


Каракачанов призна - от ПФ са разделени относно пенсиите

1 3763 17.12.2014
Каракачанов призна - от ПФ са разделени относно пенсиите
Красимир Каракачанов, съпредседател на Патриотичния фронт Булфото

Парламентарната ни група е разделена относно това дали всичко да отива в НОИ или да има възможност за частните пенсионни фондове.


Съпредседателят на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов заяви, че една част от ПФ подкрепят предложенията, а други са против. Вчера парламентарната група на патриотите е обсъдила въпроса, а днес са били проведени и срещи със синдикатите и представителите на частните пенсионни фондове.

От двете срещи те са получили различни мнения и утре групата отново ще дискутира въпроса за свое заседание. Каракачанов сподели, че преди време е бил разпределен на случаен принцип към частен пенсионен фонд и преди две години е сменил фонд, в който постъпват вноските му за втора пенсия. Каракачанов сподели, че човек като слуша представители на синдикатите от една страна и тези на пенсионните дружества от друга страна, трудно може да вземе решение, ако не е навътре в материята.

Каракачанов каза, че не споделя онази част от предложението, в която се казва, че изборът е еднократен. "Няма логика, след като направиш веднъж своя избор, това да бъде до живот и да нямаш право във времето да си променяш пенсионния фонд", посочи Каракачанов.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама