НОВИНИ


БСП напусна демонстративно заседанието на НС

17 4468 19.12.2014
БСП напусна демонстративно заседанието на НС
Янаки Стоилов

Няма как да подмина факта по начина, по който сме принудени да работим. Парламентарната група на БСП е лишена от възможността да се обоснове. Това каза от трибуната на Народното събрание лидерът на ПГ на БСП Янаки Стоилов.


Днес се оформи конструкцията на действително управляващите страната – ГЕРБ и ДПС, което има за своя политическа фасада четворната коалиция от знайните партии, които са включени в нея, посочи той. Левицата се подразни от решението на парламента депутатите да заседават извънредно в събота от 9:00 ч.

Стоилов посочи, че депутатите не са били започнати в детайли с предложението на ГЕРБ за пенсионните фондове. Ние подготвяме предложение за създаване на временна комисия, която да проучи състоянието на пенсионните фондове. Искаме да разберем и как си върши работата Комисията за финансов надзор. От левицата заподозряха стремеж да се прикрият значителни финансови злоупотреби в пенсионното осигуряване. Затова ПГ на БСП прекратява участието си в това заседание. Янаки Стоилов призова и останалите политически сили да ги последват. Парламентарните групи, които останат в залата ще покажат, че са съгласни с предложението на ГЕРБ, посочи Янаки Стоилов.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама