БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ


Забраняват строежите в курорта “Чайка“

0 4978 09.05.2007
Забраняват строежите в курорта “Чайка“

Строителното вето ще важи за периода от 14 май до 15 октомври. От 1 май с кметска заповед е забранено извършването на строителни дейности на територията на курортните комплекси “Златни пясъци“ и “Св. Св. Константин и Елена“.


С кметска заповед ще бъде забранено строителството на територията на курортен комплекс “Чайка“ край Варна. Строителното вето ще важи за периода от 14 май до 15 октомври, съобщи кметът Кирил Йорданов. В 10-дневен срок, считано от 14 май, строителните площадки трябва да бъдат почистени и обезопасени, гласи още заповедта. През периода от 14 май до 15 октомври на територията на комплекса ще могат да се извършват единствено довършителни работи и обзавеждане на хотелската база. Камионите с необходимите материали ще могат да ги доставят само в периодите от 8 до 10 часа и от 16 до 18 часа.
От 1 май с кметска заповед е забранено извършването на строителни дейности на територията на курортните комплекси “Златни пясъци“ и “Св. Св. Константин и Елена“. Забраната важи до 15 октомври. Възможност за ремонти в разгара на туристическия сезон съществува само за инфраструктурни и комуникационни обекти.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама