НОВИНИ


По Нова година ни сковават минус 10-12 градуса

5 4995 27.12.2014
По Нова година ни сковават минус 10-12 градуса

Преди обяд в по-голямата част от страната ще превалява сняг, а в югоизточните райони и по Черноморието - дъжд. Ще духа умерен северозападен вятър и с него ще продължи да нахлува студен въздух. След обяд валежите ще спират, а облачността над югозападните райони ще се разкъса. Минималните температури ще са между минус 3 и 2 градуса, а максималните между минус 2 и 3 градуса.


Минус 10-12 градуса ще ни сковат в Новогодишната нощ. В нощта, когато ще се прехвърлим в 2015 година, обаче няма да вали. Повече облаци ще има в Източна България в дните около 31 декември.

Температурите от понеделник ще бъдат много ниски. Новогодишната нощ ще бъде силно заоблачена, студена, но почти без превалявания. За избралите да празнуват в Гърция и Турция обаче ще има валежи от дъжд и сняг. Когато при нас времето е динамично и студените маси са над Балканите, в Западната част от континента е по-топло, казват метеоролозите. В южните ни съседки ще натрупа малко - до 5 см., но това при тях се смята за нещо сериозно.


Започналият тази вечер обилен снеговалеж изкара 130 снегопочистващи машини в столицата                                                                                          Снимка: Булфото
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама