НОВИНИ


Милен Керемедчиев: Терористите няма да бъдат заловени живи

11 4747 08.01.2015
Милен Керемедчиев: Терористите няма да бъдат заловени живи
Милен Керемедчиев

Не очаквам терористите във Франция да се предадат. Ще се стигне до още кръвополитие. Те едва ли ще бъдат заловени живи. Това каза пред БНТ бившият външен заместник - министър Милен Керемедчиев.


Според него от Франция, Великобритания, Холандия и Белгия се пращат много граждани да воюват в Ирак, Афганистан и други държави. Това са доброволци , които после се връщат обратно в родината. Това са хора, които се връщат обучени и всяват терор. Те ползват интернет. Имат информация , те са обучени, потърси причините за опасностите в западноевропейските държави Керемедчиев.

Не очаквам такъв тип ислям от българските мюсюлмани. Техният ислям е мек. Ислямът в Пазарджик е платен ислям, платен отвън. Притесняват ме нелагалните имигранти, които заливат България и Европа. 270 000 нелегални опита има за преминаване на европейските граници през 2014 г. Притеснява ме, че в центъра на София и Западен пак се забелязват групи нелегални имигранти. Докато има хора, които могат да преминат границата, може да има опасност и от терористи, които не са под контрол. Те могат да направят и у нас някоя беля, като в другите държави, коментира обстановката в страната бившият заместник-министър.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама