НОВИНИ


Първо във Фрог: Полицията близо до убийците на Орхан

4 7723 20.01.2015
Първо във Фрог: Полицията близо до убийците на Орхан

Полицията е стигнала по-близо до убийците на Орхан Юзиров. Това научи Фрог нюз от разследващи. Очаква се тези дни ченгетата да се похвалят с резултат по случая.


Юзиров беше убит на 14 януари в петричкото село Яворница. С него броят на екзекутираните за тази година станаха пет. Настоящата вълна на показни разстрели накара премиерът Бойко Борисов да отиде на крак при професионалното ръководство на МВР в неделя. На срещата присъствали и представители на държавното обвинение. Твърди се, че министър-председателят е искал бързи резултати по разкриване на извършителите. Поставен бил дори и срок това да стане до края на тази седмица.

Ангажирани максимално с дръзките престъпления, криминалистите успели да стигнат и до евентуалните поръчители на убийството на Митко Дамянов и жена му Наталия. Семейството беше застреляно на 8 януари, като труповете им бяха отрити от случаен минувач на улица недалеч от зоопарка в столицата. Твърди се, че става дума за саморазправа заради спор, възникнал назад във времето.
До този момент, обаче няма и следа от убийците на Димитър Стоянов-Лудия и пиарката на пазарджишкия кмет Татяна Стоянова.  Няма нито едно доказателство, че Жоро Главата, набеден за екзекуцията на Лудия, има участие в нея.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама