НОВИНИ


Д. Атанасова: Таня Андреева уволняваше поголовно, вместо да внася закони

18 4544 22.01.2015
Д. Атанасова: Таня Андреева уволняваше поголовно, вместо да внася закони
Десислава Атанасова

Когато се казва истината, на някого не е удобно да я чуе. Във всеки един момент тя трябва да се представя на обществото. Позицията на премиера е, че няма ксенофобско говорене. Ще работим за защита на българските медици, така коментира в предаването "Лице в лице" вота на недоверие на ДПС Десислава Атанасова от ГЕРБ.


Обществото отдавна чака реформата в здравеопазването. Ако не се справя министърът, всяка парламентарна група може да иска вот на недоверие, допълни Атанасова.

 

Контурът на реформата започва с бюджета за 2015, с бюджета на НЗОК. За година и половина загубихме здравеопазването на обществото. Таня Андреева не внесе нито един закон, дори не написа нито една промяна. Когато тя пое управлението за период на седмица бяха махнати 80 човека. В пресцентъра на министерството нямаше човек, който да отговаря на журналистически въпроси, сочи депутатката.

 

Имам сигнали за уволнени хора от ДПС. В смесените региони българските  мюсюлмани са уволнявани, защото са членове на ГЕРБ. 40 000 човека са били уволнени по време предходното правителство, обяви Атанасова.   


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама