ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Членове на Политбюро предлагали секс на майката на Дим Дуков

43 14853 25.01.2015
Членове на Политбюро предлагали секс на майката на Дим Дуков
Вера Дукова

Не съм влизала в леглото на някой началник от членовете на Политбюро на БКП. Имаше неприлични предложения. Започваха да ми пипат ръчичките, имаше ръкуване със среден пръст в дланта. Канеха ме на ресторанти, но винаги ходех с екипажа. Считаха ни за лесни, но просто не бе вярно. Това призна пред Нова телевизия Вера Дукова, майката на Дим и една от първите български стюардеси.


Тодор Живков с мен се държеше прекпрасно и ме наричаше Вяра. Караше ми се, че се гримирам. Живков беше свестен, лъжат че е плюскал като говедо, не пиеше. Не е бил лаком. Ядеше геврек с козе сирене. Не съм му почитателка, но това е истината. Когато Живков бе на борда, другите нямаха претенции, каза още тя.

Вера разказа и за срещата си без любовна авантюра със световноизвестния актьор Антъни Куин, изграл ролята на легендарния Зорба Гъркът. Отидох в самолета и го помолих да дойде да го видим. Каза, да не го занимавам. В Триполи пристигна бял брониран мерцедес да го вземе, но аз казах, че трябва да излязат първо пътниците. И той тогава каза, че ще се обади, продължи разказа си тя.

Покани ни на вечеря в неговия хотел. Как да отидем като таксито струва 70 долара. И той каза, че ще мине. Легнах си в стаята. Дойде в и чука на вратата.Появи се обръснат, с копринена риза. Скарал се с либийците. Говорихме за семействата, неговата майка, че има ферма с коне, пита ме какво представлява България, разказа как е снимал Зорба Гъркът, припомни си Вера.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама