НОВИНИ


Убитата Стоянова броила 40 бона за апартамент, струващ 120

5 5817 27.01.2015
Убитата Стоянова броила 40 бона за апартамент, струващ 120
Татяна Стоянова

Убитата в Пазарджик Татяна Стоянова купила апартамента си за 40 000 лв. Жилището, което е в нова кооперация на ул. "Д. Греков" в Пазарджик, е 105 кв.м., а не както се тиражира след убийството, 150 кв метра.


Сделката била изповядана миналата година при местен нотариус, а продавач била фирмата на строителен предприемач, която построила сградата, пише 24 часа. Според брокери на недвижими имоти в Пазарджик обикновено в договорите за покупко-продажба на жилища се пише данъчната оценка на имота, а не реалната цена на сделката.

 

Вероятно тази практика е използвана и от Татяна Стоянова при изповядането на сделката. Реалната цена на апартамента обаче е поне 60 хиляди евро, отчели специалисти в бранша.

 

Все още не е ясно дали убитата, която бе началник на кабинета на кмета на Пазарджик, впоследствие е теглила кредит за жилището си, тъй като все още няма резултати от разриване на банковата тайна по отношение на Стоянова. Междувременно няма напредък в издирването на убиеца, разстрелял 33-годишната жена.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама