АКТУАЛНО


Лазаров призна, че разчита за поста си на Борисов

27 5582 29.01.2015
Лазаров призна, че разчита за поста си на Борисов
Светлозар Лазаров

Главният секретар Светлозар Лазаров индиректно призна, че разчита за поста си на премиера Бойко Борисов. Това стана в студиото на БНТ.


Зам.-шефът на МВР Красимир Ципов заяви вчера в телевизионно предаване, че Лазаров няма да остане във ведомството. На въпрос кака ще коментира това Лазаров взе да се огъва и объркано каза: „Аз не знам какво е казал той, но знам, че  Бойко Борисов е наясно с цялата обстановка”. По този начин тотално игнорира думите на Ципов.  След това побърза да се подкове със статистика, като обясни ,че резултатите на МВР били много по-добри от предходните години и най-вече от 2012 година, когато Цветан Цветанов беше шеф на ведомството. Всяко сравнение правеше именно с тогавашното управление. Така от думите му се разбра ,че е хванал тонове наркотици и е заловил  огромен брой организирани престъпни групи. Обясни, че след „Килърите 6”, разкрил още две банди за убийства и вече бройката не им помни.
Каза, още че се отчита на министъра, а малко по-късно го похвали за добрите идеи, които имал в борбата с битовата престъпност, визирайки изграждането на видеонаблюдение. Любопитното е, че  през цялото време повтаряше как всички действия са съвместни с прокуратурата, което по принцип е задължително да се прави по закон.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама