НАРОДЕН ГЛАС


Андреев, бесен: ДПС е агентурното име на ДС; Доган е получавал пари от ДС

47 10735 05.02.2015
Андреев, бесен: ДПС е агентурното име на ДС; Доган е получавал пари от ДС
Методи Андреев

Изразих лично мнение, различно от това на ГЕРБ и РБ, заяви по НТВ Методи Андреев, депутат от ГЕРБ по темата за т.нар. Възродителен процес. Този процес е голямо престъпление. Най-малко ДПС обаче има моралното и политическо право да внесе това. То трябваше да се направи в началните години на демокрацията. Името ДПС е агентурното име на ДС, която монополизира този вот, за да управлява. Янко Янков е бил нещатен сътрудник, т.е. бил е с права на щатен.


В последните избори над 10% от българските турци гласуваха за други партии. Сега искат да скрият истината за тайната асимилация на ромите. Това е много опасен процес. Както и претенциите на мюфтийството. Да бъдеш агент на ДС, точно на репресивния апарат, който смачка тези хора

Почетният председател Ахмед Исмаилов Ахмедов, известен като Доган и като агент Сава, е получил от ДС над 9 000 лв за подаръци, за ресторанти, за подвързване на дисертацията си и пр., докато съгражданите му са били бити и репресирани, каза Методи Андреев. Каза, че е изпълнен с нетърпимост към арогантността на ДПС. Не ви ли е срам, попита той.

90% от реториката в НС беше емоционална, хора, които по важни законопроекти не са взимали решение, се изявиха, каза Янко Янков от ДПС. Ставало въпрос за имена, заличени от регистрите и те не са в употреба; чиновници им искали и старите имена, които не били в употреба. Това било нещо съвсем дребно, което не изисквало ровене във Възродителния процес. При мъртвите и сега можело да се направи това от техните наследници.

Тонът в студиото ескалира почти до кресчендо, когато Янков опита да обяснява, че за законопроекта не се говорело, а за ДС, а това, според него, нямало нищо общо.

Вие не разбирате от политика, каза Янков. Вие разбирате от далавера, възмути се Андреев. Навремето Ахмед Доган бил и агент Сергей.

Реториката срещу ДПС е опасна, каза Янков. Тя е срещу елита на ДПС, репликира Андреев. Делото 048 за Възродителния процес не е мръднало на йота, докато ДПС беше на власт, не си мръднаха пръста, добави той.

ДПС е партията на българската олигархия, на българската корупция, каза Андреев. Трябва да се отрежат всички финансови канали, по които текат далавераджийските им пари, настоя той.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама