АКТУАЛНО


А. Славчев пред Фрог: Хора се бесят и получават инфаркти заради бирници

26 7267 06.02.2015
А. Славчев пред Фрог: Хора се бесят и получават инфаркти заради бирници
Ангел Славчев

Новият шеф на Камерата на частните съдебни изпълнители Георги Дичев се обяви против измамите на частните съдебни изпълнители, но оправдава безчинствата им със Закона. Редно е след преизбирането си, Дичев да излезе с проект какво трябва да се промени и да направи обществено обсъждане по него, зове Ангел Славчев.


Дичев сам казва, че частните съдебни изпълнители са се превърнали в демони. Това доказва, че добрите пожелания водят до ада.  Частните съдебни изпълнители взеха каквото могат, участваха в измамни схеми и продават жилища под самата себестойност, коментира пред Фрог нюз Славчев.

 

Дичев обръща внимание, че Камарата на частните съдебни изпълнители няма активна медийна политика, което за мен е знак, че като председател ще започне да води по-сигурна медийна кампания с цел да изчисти името на съдебните изпълнители. Питам аз, кое да изчисти  - това, че оставиха стотици хиляди хора без жилища?! Лично аз знам, че заради призовкари и частни съдебни изпълнители хора са починали кой от инфаркт, кой се обеси…

 

Бях на среща с Патриотичния фронт в Народното събрание и те казаха, че има 5 човека в парламента, които лобират за тези интереси. Те определят гласуването на останалите 200 депутати.

 

Официално каним на среща Камарата на частните съдебни изпълнители, в която да обсъдим промените в законодателството и да ги представим на министъра на правосъдието и заедно с омбудсмана Константин Пенчев да поискаме промяна в закона.   

 

Богатите хора с многото кредити никой не тормози, бедните хора ги тормозят. Бедните прибягват до бързите кредити, защото едва свързват двата края.  Накрая на тези хора ще им кипне и ще се саморазправят, предупреждава Славчев.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама