НАРОДЕН ГЛАС


В. Енчев: ДПС се държи като наркоман, изпаднал в абстиненция

32 5854 08.02.2015
В. Енчев: ДПС се държи като наркоман, изпаднал в абстиненция
Велизар Енчев

Не съм получил досието на Лютви Местан, но смятам, че това е поредната провокация на Методи Андреев. Това каза депутатът Велизар Енчев в предаването „На светло“ по НТВ.


Това, че Местан е работел за българската държава е последното нещо, за което може да бъде обвиняван. Преди 10 ноември всички български мюсюлмани по същество са работили за българската държава. В момента ДАНС вербува такива сътрудници в смесените райони. То какав сигнал даваме на тези хора?!  

Извадих своето досие на диск. ДПС е виновен, защо преди една година не повдигна въпросът за промяна на адресната регистрация. Това е подклаждане на етническия орган. Съчката я подпали Местан. От някоко години ДПС водят две войни-на вътрешен и външен фронт-делата за имотите на Главното мюфтийство,  връщане имената на починали мюсюлмани и връщане на турския език по време на изборни кампании. ДПС се държи като наркоман , изпаднал в абстиненция. Много от уволненията, които вървят в момента са несправедливи и тук смятам, че ДПС са прави.

Преди местните избори ДПС се опитва да стегне еректората и да разцепи четворната коалиция.  От ПФ един от депутататите упрекна Методи Андреев, което работи за разцепление. Ако продължи подклаждането на огъня за Възродителния процес, може да възникне проблем с „Ислямска държава“. Вижте какво се случи в Пазарджик.

Ще предложа Декларация за държавно помирение относно Възродителния процес. Нека да видим колко жертви има от протурския тероризъм. Бългаските мюсюлмани са наши кръвни братя, заключи той.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама