НОВИНИ


Димитър Иванов: Плевнелиев и Митов са марионетки

60 7910 12.02.2015
Димитър Иванов: Плевнелиев и Митов са марионетки
Димитър Иванов

Има марионетки в българската политика, които взимат глупави решения.Те показаха кой ги командва. Да сте видели Бойко Борисов да се изказва като президента или външния министър? Това каза бившият шеф на Шести отдел на Шесто управление на ДС Димитър Иванов в сутрешния блок на ТВ7, коментирайки кризата в Украйна.


Кой заплашва България и защо се разполагат танкове в страната? Покажете "супер секретните" документи, които показват намеренията на Русия да нападне България, попита той. Танковете, които ще бъдат разположени в България са демонстрация на лоялност на чиновници в България, допълни Иванов.

Общественото мнение се обработва и след танковете могат да дойдат и ракетите, разсъждава бившият шеф на Шести отдел на ДС. Русия не може да се откаже от Донбас, той е изграден от нея и винаги ще бъде част от нейните интереси. Руснаците няма да простят на Путин ако той не защити интересите на държавата и остави ресурсите на Донбас да й бъдат отнети, категоричен е Иванов. Бившият шеф на Шести отдел на Шесто управление на Държавна сигурност попита дали е нормално външният ни министър да има пост в САЩ.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама