НОВИНИ


В. Симеонов: Г-н Борисов, Орешарски ли спретна онази идиотска акция в Лясковец?

31 10035 13.02.2015
В. Симеонов: Г-н Борисов, Орешарски ли спретна онази идиотска акция в Лясковец?
Бойко Борисов и Валери Симеонов

Искате да кажете, че Орешарски, според господин Борисов, е организирал идиотската акция в Лясковец, при която загина човек и други бяха ранени? Така ли да разбирам?! Отговорността си е на главния секретар. Това каза лидерът на патриотите Варели Симеонов по повод исканите оставки на главния секретар на МВР Светлозар Лазаров и шефа на ДАНС Владимир Писанчев.


Смятаме, че тези хора не си изпълняват служебните задължения, те са компрометирани, компрометират и цялата система на МВР. Ако господин Борисов мисли по друг начин, всъщност той е човекът, който ги е назначавал, но нали се сещате, че той ще поеме сега отговорността от по-нататъшната им работа.. Личностите на Лазаров и на Писанчев определено ще променят нашето отношение. Ние подкрепяме програмата, която изпълнява правителството. Дотогава ще я подкрепяме тази програма, докато се изпълнява. Като спрат да я изпълняват, ще спре и нашата подкрепа, каза Валери Симеонов.

 

От Реформаторския блок настояват за диалог с премиера Бойко Борисов относно професионалните качества на председателя на ДАНС Владимир Писанчев и главния секретар на МВР Светлозар Лазаров.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама