ПОЛИТИКА


Каракачанов: Политическа чистка в службите, ако са действали против гражданския интерес

23 5700 14.02.2015
Каракачанов: Политическа чистка в службите, ако са действали против гражданския интерес
Красимир Каракачанов

Ние се напълнихме с хора от третия свят, които не могат да се интегрират, не знаят български, от друга култура са, затова трябва да направим всичко възможно, за да интегрира своите от Украйна, каза по НТВ лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. Там има българско национално малцинство и критерията на българската политика не е да се делим на фили и фоби, а да защитим техните интереси, добави той.


Ако се установи, че службите за сигурност са били използвани против интересите на гражданите и друг вид натиск, трябва да има политическа чистка, настоя Каракачанов. И препоръча да се поработи повече с личния състав.

Кр. Каракачанов каза още, че у нас се спекулира с теми като война; една партия, започваща митингите си със съветския филм (Атака - б.р.) откровено излъгали, че се пращат повиквателни. Едно било мобилизационна готовност, друго повиквателна, обясни той и добави, че от години не били актуализирани списъците на резервистите. Службите за сигурност трябва да се занимават с това - да установят на кого, откъде му се дърпат конците, препоръча Каракачанов.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама