НОВИНИ


Кадиев: Със заема "Борисов 2" иска лиценз да убива

34 5471 19.02.2015
Кадиев: Със заема  "Борисов 2" иска лиценз да убива
Георги Кадиев

Това, което прави правителството в момента е, че иска лиценз да убива. Всеки, който гласува този заем е предател към бъдещето на България. Това заяви гръмко в студиото на Нова телевизия червеният депутат Георги Кадиев.


Поискахме удължаване на времето за дебати и гласуване по документа, предложен от Владислав Горанов за да не позволим купуването на парламентарни групи. ГЕРБ просто вървят и предлагат различни облаги на депутатите", каза Кадиев. Според него, това е започнало от снощи и върви и в момента с пълен ход, поясни той.

Депутатът от БСП обяви, че не е против лихвата, предложена от Горанов - до 10% е стандартно записване. Не ми е ясно обаче как правителството ще намали бюджетните дефицити през следващите три години, след като дългът ще расте, каза още той.

Социалистът изчисли средната комисионна при подобни сделки, която ще е около 1%, което означава, че банките-дилъри ще получат 160 милиона лева за трите години. Защо правителството не увеличи списъка на банките, за да има повече конкуренция, попита Кадиев.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама