НОВИНИ


Отцепиха пощенски клон в Ст. Загора заради пратка, жена припадна

2 4799 25.02.2015
Отцепиха пощенски клон в Ст. Загора заради пратка, жена припадна

Полицията в Стара Загора е отцепила пощенския клон в квартал "Железник" и района около него заради получена подозрителна пратка, съобщи БНР.


Сигналът за съмнителната пратка в пощата в старозагорския квартал „Железник” е постъпил в полицията около 11 часа тази сутрин.

Пощенската служителка, която е обработвала пратката е колабирала от задушливата миризма на течност, овлажнила колета. Поне това е заявила тя при първоначалния полицейски разпит. Веднага е била откарана в спешна помощ, където са я прегледали  и са я поставили за кратко на кислороден апарат, съобщи за „Хоризонт“ д-р Чавдар Попов, началник на Центъра за спеша помощ в Стара Загора. Според него не е ясно дали тя е изпаднала в това състояние от преживения силен стрес или под въздействие на изпаренията от течността.

 

По-късно в града е пристигнал екип от София от специализирания отряд за борба с тероризма, който е извършил първоначална проверка на пратката. Говорителят на Областната дирекция на МВР Ивелин Иванов категорично отхвърли версията за опит за тероризъм. Допълнително химическо изследване на препарата ще установи неговия състав.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама