МИСТЕРИИ


Версия: Украинските спецслужби са поръчали Немцов

17 6524 03.03.2015
Версия: Украинските спецслужби са поръчали Немцов
Борис Немцов

Разследващите органи в Русия работят по няколко версии относно убийството на политика Борис Немцов. Основната версия към днешна дата е свързана с украинско участие. Според теорията украинските спец. служби са поръчали убийството на Немцов, с цел да бъде дестабилизирана обстановката в страната и да бъдат разклатени позициите на Кремъл.


От министерството на вътрешните работи в Русия са категорични, че зад покушението стоят професионалисти, които са планирали всичко до последния детайл. Все още не е установен точния им брой, но предвид факта, че Немцов е бил убит в близост до Кремъл, точно в района, където камерите не могат да заснемат случващото е показателен, че убийте са професионалисти.

Главни заподозряни са чеченските бойци и техния лидер Адам Осмаев, който е обвиняем по дело за подготовка на убийство на руския президент Путин. Бойците на Осмаев се бият на страната на Украйна в Донбас и това е една от причините разследващите органи в Русия да правят връзката между убийството, чеченците и Украйна.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама