НОВИНИ


Радан Кънев: Подкрепяме работата на Вучков

15 4519 04.03.2015
Радан Кънев: Подкрепяме работата на Вучков
Радан Кънев

Искрено се надявам, че ще има среща между министъра и премиера. Изразихме много категорична подкрепа на всички групи от мнозинството за работата на Веселин Вучков до момента.


Това каза пред журналисти в парламента съпредседателят на ПГ на Реформаторския блок Радан Кънев след срещата на министъра на вътрешните работи Веселин Вучков с вицепремиерите Меглена Кунева и Румяна Бъчварова и представители на мнозинството, цитиран от Фокус.

 

„Извършените законодателни реформи по инициатива на МВР бяха много успешни, бързи и най-доброто реформаторско постижение до момента. Изразихме общо мнение, че реформата в сектор „Сигурност" е най-важната първостепенна, която трябва да бъде завършена в България, така че подкрепата ни за този екип на министерството е извън всякакво съмнение", заяви Кънев. Той посочи, че е очевидно, че става дума за важен юридически казус, свързан със становища в МС.

 

„Подкрепата от четирите групи беше толкова единодушна, а и от присъстващите вицепремиери Меглена Кунева и Румяна Бъчварова, че не виждам да има политически казус. Може би има правен казус, който трябва да бъде решен. Не коментираме изобщо нов министър", каза още Радан Кънев.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама