НОВИНИ


Д. Лазаров: Писанчев и Лазаров да покажат достойнство, като им поискат оставките

6 4991 05.03.2015
Д. Лазаров: Писанчев и Лазаров да покажат достойнство, като им поискат оставките
Димитър Лазаров

Премиерът показа бърз държавнически подход, днес той реши проблемът, заяви по БТВ Димитър Лазаров от ГЕРБ. Вчера имаше важни посещения, планувани от месеци назад и подаването на оставката вчера не беше в най-подходящия момент, тъй като важните теми като че ли останаха на заден план - за "Набуко", за киберсигурността, за взаимодействието на службите, изреди той.


Г-н Вучков е много добър професионалист, преподавател, юрист, спокоен, уравновесен човек, коментира Лазаров. Утре предстои да гласуваме оставката му и да изберем г-жа Бъчварома за министър на вътрешните работи, добави той. Лазаров днес научил това, но изрази сигурност, че тя ще бъде избрана.

Министрите са политически фигури, в МВР експертизата трябва да е на професионалното ръководство, добави той. И припомни, че министърът на отбраната във ФРГ била жена. Добави и други примери. Г-жа Бъчварова е опитен човек, тя има добра комуникация с коалиционните партньори, припомни той.

За оставките на Писанчев и Лазаров той заяви, че Борисов не преобръщал позицията си, но бил казал, че иска спокойствие в държавата. Премиерът имал инстинктите да прецени как да потуши напрежението.

Г-н Вучков в никакъв случай не е камикадзе, заяви още Д. Лазаров.

Нека видим какви ще бъдат разговорите. Ако на Писанчев и Св. Лазаров бъдат поискани оставките, нека имат достойнство, като г-н Вучков, добави той.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама