НОВИНИ


Искат оставки заради убитата Вероника

15 5411 09.03.2015
Искат оставки заради убитата Вероника
Убиецът !?

Оставката на шефа на Областната дирекция на полицията Илиян Личев поискаха търновци, недоволни от пренебрежителното отношение и липсата на отговори за жестокото убийство на студентката Вероника Здравкова.


Повече 50 граждани се събраха пред Съдебната палата в града като изразители на масовото според тях недоверие във версията на институциите, че задържаният рецидивист Илиян Здравков е истинският извършител.

„Показанията му са изтръгнати с насилие и всички тези признания са му вменени. Версията на полицията и прокуратурата е абсолютно нелогична, а ние искаме отговори", каза организаторът Милен Ангелов.

Той попита как на местопрестъплението няма кръв, не са открити улики и доказателства, а тялото на момичето, което уж е престояло в реката три дни, не е подпухнало.

„На всяко тъмно и опасно място ли трябва да умира човек, за да бъде осветено? Как Общината за един ден успя да уточни собствеността на имотите - частни или държавни, и постави осветление и камера", питаха недоволните.

Протестите, провокирани от жестокото престъпление, продължават и утре с подписка за връщане на смъртното наказание за убийците.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама