НОВИНИ


Дръпнаха шалтера на Сидеров

28 4855 11.03.2015
Дръпнаха шалтера на Сидеров
Волен Сидеров

Думата на лидера на „Атака“ Волен Сидеров беше светкавично прекъсната от председателя на НС Цецка Цачева от пряко излъчване по медиите, след като атакистът взе думата непосредствено след премиера Бойко Борисов и се отвя от темата за гласуваната оставка на вътрешния министър Веселин Вучков и заемането на поста му от Румяна Бъчварова.


Няма никакво значение кой управлява МВР, дали е Румяна, или Стояна. Нас ни управляват от Вашингтон, заяви малко по-рано от студиото на БНТ Сидеров. По думите му смените на главния секретар на МВР и на шефа на ДАНС идват веднага след посещението на шефа на ФБР. И на ДАНС ще сложат човек от американското посолство, и за главен секретар. А Борисов ще бъде шеф на МВР, категоричен бе Сидеров.

Американците искат силовите ведомства да се оглавяват от техни хора. Ние сме на фронтовата линия. Ние сме използвани срещу Русия. Ще изпълняваме това, което ни се казва от американското посолство. Оттам нарежданията са да има толерантност към престъпността, защото това създава страх у хората и това ще продължи, убеден е лидерът на „Атака".
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама