НОВИНИ


Депутатът Янков: Радан Кънев е лице на задкулисието

22 5601 12.03.2015
Депутатът Янков: Радан Кънев е лице на задкулисието
Янко Янков

ДПС има само едно лице, Ахмед Доган и Лютви Местан са национален капитал и това рано или късно ще го видите. ДПС има изключителна заслуга за развитието на демокрация в България.Радан Кънев е част от задкулисието. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ депутатът от ДПС Янко Янков.


По думите му от началото на прехода е проведено разграбване на националния капитал на България. Именно тези, които разграбиха националния капитал, продадоха "Кремиковци" за един лев, продадоха "Нефтохим" и БГА "Балкан" на цената на един апартамент, ни обвиняват в мафиотско поведение. Радан Кънев е едно от тези лица, той е част от задкулисието, заяви той.

С какво ДПС през годините е имало мафиотско поведение, попита Янков. Познавам се с Ахмед Доган от повече от 15 години. Казвал ми е: "В политиката е или добро, или нищо. Политиката е територия на доброто". Чудя се кой е възпитавал и образовал тези хора в парламента, които използват тази антихуманна риторика. Политиката е и наука, изкуство, не можеш да злепоставяш другите за собствените си цели, каза депутатът от ДПС.

По повод думите на лидера на АБВ Георги Първанов, че Реформаторският блок е новото ДПС заради преяждане с власт, Янко Янков заяви: "ДПС никога не е преяждало с власт. В тройната коалиция имаше ясна формула. Не сме претендирали за повече постове, отколкото нормалната политика предоставя. Всичко, което постигаме, е плод на интелект, а не на злоба".
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама