НОВИНИ


Рашидов: Реформаторите са умни момчета, не са глупачета

9 4377 14.03.2015
Рашидов: Реформаторите са умни момчета, не са глупачета
Вежди Рашидов

Реформаторите са умни момчета, не са глупачета. Това заяви по БТВ министърът на културата Вежди Рашидов за коалиционните партньори на ГЕРБ, като допълни, че е започнал да харесва Реформаторския блок.


„Трябва да се върви гръб в гръб, да си помагаме взаимно”, заяви той. По думите му РБ не преяждат с власт, защото са реални коалиционни партньори и имат своите права да искат пропорционално. „Това не се нарича преяждане с власт”, подчерта министърът.

 

Той обясни, че не е често в медийното пространство, защото има много „затлачена” работа в министерството и влага усилията си в решаването им. За критиките срещу себе си Рашидов заяви, че те са от хора, които нищо не са направили в живота си.

 

„Не искам акъл от хора, които нищо не са направили. За мен никой един градивен човек не е казал нещо лошо”, подчерта той. И отново подчерта позицията си, че държавата и цялото медийно пространство се управлява или от обръчи или от кръгове и борбата срещу тях продължава.

 

„Осъзнавам, че работата на министър е чиновническа и аз се старая да си върша работата”, каза Рашидов.

 

За парите си в КТБ скулпторът каза, че е направи цесия и се опитва да си върне част от парите, защото не може да „прежали изкарваното цял живот”. Той обаче подчерта, че при дебатите за банката той е бил използван вместо дъвка „вместо да се пита кой открадна парите от българските граждани”.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама