ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Жената на Бареков издава наръчник на продажника

22 9323 24.03.2015
Жената на Бареков издава наръчник на продажника
Мария Календерска

"Български демократичен център” ЕООД предлага търговия на дребно, актьори под наем втора, трета и четвърта употреба, наръчник на продажника и друга литература, писане на концепции, законопроекти, речи, обещания и др., продажба на вторични суровини, гласувания в социалните мрежи, анкети, допитвания и т.н. Цената за тези услуги е 30 сребърника за съвременен Юда (по курса на деня). Редовните клиенти се ползват с отстъпки и бонуси".


Тази обява се разпространява от Мария Календерска, жената до лидера на "България без цензура" (ББЦ) Николай Бареков, съобщи Нова телевизия.

"Български демократичен център” ЕООД е реална, работеща фирма, със съвсем законни услуги. Тя е регистрирана с 2 лв. капитал. Аз съм първият заявител на тази марка, защото името беше измислено в нашия офис", заяви Календерска.

Тя обвини съпредседателя на новата партия БДЦ и бивш секретар на ББЦ Стефан Кенов, че е изнасял мека мебел и компютъри от централата на ББЦ, за да ги занесе в централата на новата формация.

"Много е жалко, това е български депутат, който трябваше да защитава около 300 000 души, които са гласували за тях и изведнъж взима мебелите от офиса на „България без цензура” в Бургас да ги пази и сега си е открил офис на „Български демократичен център” със същите тези мебели, които са купени с дарения. Това са столове, маси, компютърни конфигурации. Това са смешоци – нещо средно между смешник и мишок", заяви Календерска.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама