НОВИНИ


Биячите от мола във Варна още не обжалват

6 5282 24.03.2015
Биячите от мола във Варна още не обжалват
Протестиращи срещу насилието се събраха днес пред съда във Варна Булфото

Адвокатите на задържаните охранители от варненския МОЛ, обвинени в предумишлено убийство, не са внесли до 17 часа вчера необходимата документация. Те могат да обжалват, обаче, във всеки един момент пред Варненският апелативен, съобщиха от съда, предаде БНР.


Около 20 съпричастни с пребития в мола варненец Нягол Петров се събраха  днес пред съдебната палата. В 10 часа се очакваше да бъдат обжалвани мерките за задържане на тримата охранители пребили от бой болния от шизофрения Нягол в Гранд МОЛ Варна. Оказа се, че на този етап те са отказали да обжалват задържането си.

Днес съдът трябваше да разгледа делото по обжалване на мерките за неотклонение на тримата охранители, обвинени в предумишленото убийство на мъжа. Според обвинението Ангел Николов, Красимир Димитров и Цветан Маринов са проявили безпричинна агресивност, за което има и очевидци.

Срещу двама от тях е имало и други сигнали за упражнено насилие на територията на мола. Протестиращите варненци, които излязоха пред мола в неделя, за да изразят съпричастността си към семейството на убития Нягол Петров, днес са пред сградата на Апелативния съд.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама