НОВИНИ


Карадайъ в декларация: 1 плюс 1 в политиката не е равно на 2

10 4105 25.03.2015
Карадайъ в декларация: 1 плюс 1 в политиката не е равно на 2
Мустафа Карадайъ, ДПС

Мустафа Карадайъ излезе с декларация от името на ДПС по повод изборите, които спечели Движението в новата община Сърница.


"Политиката не е аритметика, напомни той на всички депутати. „1 плюс 1 в политиката не е равно на 2, някой път дори е по-малко от 1“, заяви той.

"Бойко Борисов би спечелил повече, ако беше се явил са. Политиката е искреност, Политиката не е потисничество на държавните служители", каза Карадайъ. „Взех думата от името ДПС, за да сторя поклон пред всички избиратели от община Сърница, които гласуваха според волята си.

Победата на ДПС и Неби Бозов е победа на демокрацията, победа на свободна воля, победа над агресията. За Неби Бозов и ДПС голямата победа на сърничани е преди всичко отговорност. Заради това се обръщаме към всички от новата община – да обединят усилия, за да превърнат Сърница в модерна община“, каза Карадайъ.

„Обръщаме се с призив 6 месеца преди парламентарните избори управляващите да не прибягнат до изкушението да впрегнат държавната машина“, заяви той.

Карадайъ отново поиска извинение от Цветан Цветанов. В отговор бившият вътрешен министър заяви, че няма да се отметне от казаното по адрес на ДПС. „Категорично заявявам, че потвърждавам това, което съм казал“, каза Цветанов.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама