НОВИНИ


Първанов отчете "световна тенденция" - АБВ - лидерска партия

7 4478 01.04.2015
Първанов отчете "световна тенденция" - АБВ - лидерска партия
Председателят на АБВ в оставка Георги Първанов Булфото

В периода, когато се чуваше и се предусещаше, че нещо ще се случи с КТБ, Цветан Василев не е търсил среща с мен. Преди това се е срещал с него и това е било, когато голяма част от държавните пари са били в банката и самата КТБ е била в разцвета си.


Това каза лидерът в оставка на АБВ Георги Първанов в сутрешния блок на Нова тв. „АБВ е лидерска партия. Съжалявам, че това аз трябва да го кажа. Някои се притесняват това да го кажат, но това е факт. Това е и световната тенденция“, похвали се Първанов.

Във връзка с представената пенсионна реформа от вицепремиера и министър на труда и социалната политика Ивайло Калфин, Първанов заяви, че според него Калфин по блестящ начин е направил предложенията за промени в пенсионната система и с тях е респектирал премиера Бойко Борисов. Първанов не пропусна да отчете, че във вчерашния ден по същото време, когато Калфин е представял пенсионната реформа, АБВ е представила и предложения за реформа в съдебната власт.

Във връзка с предложенията за референдум за изборните правила, Георги Първанов заяви, че не е сигурен дали той наистина ще се случи. „Ние се готвим за това, пък дали ще се случи, не мога да се ангажирам“, каза той.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама