НОВИНИ


Телефон звъннал под отломките на хотела

0 4202 09.04.2015
Телефон звъннал под отломките на хотела

Багерите, които разчистват руините на хотел "Вероника", са спрели временно работа, тъй като телефонът на един от издирваните работници - Манол Манолов започнал да звъни.


Предполага се, че телефонът на Манол Манолов е в джоба му, предаде БГНЕС. Екипи започнаха да звънят и на телефона на друг от издирваните - Тодор Димитров, с надежда и той да бъде чут и по този начин да открият къде се намират затрупаните.

По-рано асансьорната шахта на хотел "Вероника", до която стигнаха спасителните екипи и бе разчистена, за съжаление беше празна. Там не откриха тримата затрупани работници.

 

Досега бяха разчиствани останките отгоре и отстрани на рухналата сграда в комплекс "Слънчев ден". До асансьорната шахта на хотела се намира помещение, което е било нещо като ресторант и екипите се надяват евентуално там да са тримата работници.

Екипите успяха да достигнат до 9-те плочи на хотела, които са срутени една върху друга и които трябва да се разчистят. Чак когато бъдат махнати плочите, едва тогава ще може да се види дали има някой в помещението-ресторант или не.

 

"Няма никаква надежда и шансове за оцеляването на работниците", заяви Купен Пашов, директор на служба "Пожарна безопасност и защита на населението" във Варна.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама