НОВИНИ


Каролев плаши със съд шефа на „Да спасим Корал“

25 6757 17.04.2015
Каролев плаши със съд шефа на „Да спасим Корал“
Владимир Каролев

Владимир Каролев заплаши със съд лидера на „Да спасим Корал“ Атанас Русев. Икономистът твърди, че срещу него се сипят купища клевети. Той се скара и с Ангел Славчев в ефира на ТВ7. Обвини го в клевета, след като бунтарят от сдружение „Граждански контрол“ заяви, че икономистът си плаща за реклама във Фейсбук.


Русев бил поканен да гостува в „Добро утро, България!“ по ТВ7, но отказал и в социалните мрежи обяснил защо не желае да седне на една маса с Каролев.

„Отказах да участвам в дискусия относно застрояването на Корал, защото другият гост е Каролев. Под достойнството ми е дори да коментирам думите на този господин. Още повече, че той лично се е облагодетелствал от корупционната сделка Корал. Интересно в качеството на какъв са го поканили? Писнало ми е от измислени безсмислени дискусии в студията на медиите, които ги интересува само да стане конфликт. Кой е Каролев и за какво е там? Да каже колко пари е прибрал, след като си е препродал заграбения парцел от държавната земеделска земя на Корал ли? Едва ли. От медията заключиха, че съм страхливец. Достойно за не-новините в не-държавата и не-медиите“, написа Атанас Русев в профила си във Фейсбук.

„Ще го дам на съд за клевета. Може ли да ми изпратите това, което той е написал, защото ще е поредният човек, който ще съдя за лъжа – наред с издателите на „Бивол“ и с няколко зелени. Подготвил съм им един много хубав процес, защото това са клеветници“, каза още Каролев.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама