НОВИНИ


НАП захапа пазарджишкия кмет за имотите

12 5122 22.04.2015
НАП захапа пазарджишкия кмет за имотите
Кметът на Пазарджик

НАП вече е образувала проверка на имущественото състояние на кмета на Пазарджик. Това каза пред журналисти министърът на финансите Владислав Горанов след заседание на МС." „Резултатите, които дават и двете агенции са окуражителни за първите месеци на годината. По окончателни данни към 31 март 218 млн. лв. имаме излишък с натрупване - нещо, което не е постигнато от предкризисните времена. Доста повече средства са постъпили в бюджета”, добави той.


Горанов посочи, че всяка сряда се провеждат срещи с представители на прокуратурата, ръководителите на ГДБОП, на МВР, на които се коментират теми, свързани с контрабандата.

Вечe писахме за новото имение с басейн, фитнес, джакузи, изкуствена река, къща за гости и много екстри, където живее кметът на Пазарджик Тодор Попов. Според общински съветници има несъответствие между начина на живот на градоначалника и доходите му.

Луксозният имот на кмета е построен през 2014 година в село Паталеница и е скрит зад висока ограда. От птичи поглед се вижда покрит басейн, голяма къща, фитнес зала, изкуствена река, скъпо озеленяване и още няколко постройки, включително парник.

 
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама