НОВИНИ


Ген. В. Петров за Фрог: Спекулация е, че АБВ в Пловдив се е разцепила

5 5647 23.04.2015
Ген. В. Петров за Фрог: Спекулация е, че АБВ в Пловдив се е разцепила
Валентин Петров

Няма постъпила до момента нито една молба за напускане на политическата партия нито в регионалния офис в Пловдив, нито в централния офис на АБВ. Към момента, смея да твърдя, че в тези списъци, има хора, които не знаят, че се спекулира с техните имена и лични данни. Има хора, които са попаднали в този списък, без да са казали, че ще напускат политическата партия. Така генерал Валентин Петров коментира твърдението на Христо Барутчиев и компания, че АБВ в Пловдив се е разцепила.


Това, че някой размахва някакви списъци с имена и ЕГН-та, дали това са истински или не,  подлежи на проверка. Като дойдат заявленията за напускане,  ще видим колко са реалните членове на АБВ, които евентуално ще напуснат.

И второ- твърденията, че това са хората, които са изнесли на гърба парламентарните избори, са меко казано неверни. Тези хора работеха само за една лична кауза и за един личен мажоритарен вот на гърба на марката АБВ. Резултатът е виден - някъде около 400 гласа, каза още той.

Тези хора са Христо Барутчиев и кампания. Те искат да приватизират структури на АБВ в Пловдив . И вторият контекст - мога ли да кажа, че днес напускам Фрог нюз, след като никога не съм работил при вас. Тези хора, които твърдят , че сега напускат партията са лъжци. Те са изключени от партията. Надявам се днес спекулациите им по отношение на АБВ да приключат, посочи генералът.

Иначе в Пловдив членовете на АБВ се увеличават- и в града и в областта. Вече има над 1700 членове на партията. Няма отлив от партията, информира той.

Искам да кажа на хората, които са подведени или по някакъв начин имената им са попаднали в тоя списък, че те са добре дошли в истинските структури на политическата партия. И твърдението на Барутчиев, че президентът Първанов не е взел отношение по случая, просто не отговаряна истината. Само преди три дни той беше на учредяването на областната структура на политическата партия, завърши Валентин Петров.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама