НОВИНИ


Акушерката няма спомени за случилото се, обяви адвокатът й

11 5248 27.04.2015
Акушерката няма спомени за случилото се, обяви адвокатът й
Адвокат Владислав Янев Нова тв

Акушерката Емилия Ковачева е в изключително тежко състояние. Безспорно детето е в по-тежко състояние и аз изключително много съжалявам. Акушерката няма пълен спомен какво е станало. Това пречи на самата защита, защото аз не мога да се подготвя. Комуникацията с нея е изключително трудна. Има бели петна.


Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия адвокатът й Владислав Янев. Той категорично заяви, че Ковачева не се е признала за виновна. Според адвокатът може би състоянието й се дължи на преумората заради двете последователни смени по 12 часа, които е карала. Той поясни, че причината за това да работи толкова много е заради ниското заплащане. По думите му, може би заплатата й е била около 650 лв.

На въпрос какво е изпитала Ковачева, когато е осъзнала и разбрала какво е направила на едно 4-дневно бебе, Анев отговори, че тя е дълбоко травмирана и съсипана. "Непрекъснато плаче, не може да формира цяло изречение", добави защитникът.

"Аз също съм човек, също съм баща. Имам дете, което се роди много трудно и животът му, както и този на майка му беше застрашен", добави адвокат Янев.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама