НОВИНИ


България заприлича на Албания във вицовете от едно време

22 4917 27.04.2015
България заприлича на Албания във вицовете от едно време

България започва да прилича на Албания във вицовете от едно време. За какво са ни два танка? Трябва да се направи ясна преценка от какво има нужда българската армия и каква ще е нейната роля. Според мен не е нужно да се хвърлят пари за нещо, от което после няма да имаме нужда. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ политологът Татяна Буруджиева.



Щом армията опря до моето мнение, нещо не е наред, каза в студиото и другият гост Димитър Аврамов във връзка с днешния Консултативен съвет при президента.  

Те коментираха и последните политически събития в страната. Лявото пространство е опразнено в момента, заради липсата на всякакъв интерес от ръководството на БСП. Георги Първанов и АБВ опитват да се настанят там. Те са в управлението с ГЕРБ, но твърдят, че искат да правят леви коалиции за местните избори, каза още Буруджиева.

Българският политически хоризонт е прекалено къс, за да можем да говорим отсега за местните избори. до тяхното провеждане има още доста време. Рано е да говорим за пазарлъци и коалиции, допълни я Аврамов. Според мен битката ще бъде в управляващата коалиция. Ще има напрежение между ГЕРБ и Реформаторите. Не трябва да забравяме и Патриотичния фронт, прогнозира Буруджиева.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама