ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Джина скандализира чалгата

2 7261 28.04.2015
Джина скандализира чалгата
Джина Стоева

Джина Стоева, която си тръгнва от „Ара мюзик”, продължава със скандалните разкрития. След като обяви, че колежката й Алисия е сред най-лансираните изпълнители в компанията, Джина сподели, че Тони Стораро е „несериозен и непрофесионален човек”.


"Когато тя разбра, че аз вече имам записан дует със Стораро и предстои заснемане на видеоклип, тя не стопира и не отложи дуета си, а продължи да го прави, защото знаеше, че ще получи пълната подкрепа на продуцента ни Виктор Касъмов - това е обвинението, което Джина хвърля срещу Алисия.

Същият, стана свидетел през какъв ад минах докато записахме дуетната песен, тъй като Стораро е изключително несериозен и непрофесионален човек, който закъснява и не идва на срещи. По средата на цялата битка, аз бях готова да се откажа, но Виктор Касъмов ме посъветва да проявя търпение и каза, че ако се наложи ще съдействат, но дует ще има, разкрива още тя.

Знаех едно, че искам да пея и то не за да стана известна или да си намеря богато гадже, а просто да пея! Благодаря ви от сърце! Имаше много хубави моменти, които никога няма да забравя!”, добавя тя по адрес на продуцентите от „Ара мюзик”.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама