ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Шок! Наша хайлайф дама си извади ребра за тънка талия

18 14115 28.04.2015
Шок! Наша хайлайф дама си извади ребра за тънка талия

ЧЕТИВОТО НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ЗА ПОДРАСТВАЩИ! Пластичната хирургия съвсем не е съвременно изобретение, историци твърдят, че тя се е зародила още в Древен Египет и то преди повече от 3000 години.


С настъпването на лятото обаче все повече дами не харесват онова, което виждат в огледалото, и затова опират до услугите на естетическите хирурзи. Фрогнюз научи, че часовете при пластичните корифеи са кът, а процедурите, които се предприемат за отслабване, понякога имат повече от странни измерения.

У нас цените все още не са "излетели в космоса" както са на Запад, но удоволствието и тук не е за всеки джоб. Опитали и патили пациентки обаче твърдят, че е цяло чудо да попаднеш на наистина качествени услуги, затова "възможните" хай-лайф дами предпочитат, като ще се харчат, да го направят зад граница.

Фрог научи от добре запознати източници, че известна дама от нашенския хайлайф съвсем наскоро е броила "скромна сума" за извайване на тънка талия. И всеки момент предстои да я демонстрира из модните заведения. Нашенският принцип "Трай, бабо, за хубост!" е сработил и в този случай, защото по разкази на очевидци (по-скоро слушатели на разказа за естестичните мъки) интервенцията е била твърде болезнена. И не по-малко скъпа. Защото става дума за изваждане на ... ребра. Тънката талия се оказала ни повече, ни по-малко от 12 000 долара.

Впрочем едно време, за да изваят тънка талия, дамите носели пристегнати корсети, които почти никога не сваляли. Тъкмо на тях, а не изтънчената им чувствителност, се дължали и честите припадъци. В наши дни чак толкова стягане не е необходимо, но тънката талия не се придобива по по-безопасен начин. Корсетът е заменен от истински хирург, въоръжен със скалпел, който срещу съответна сума и естетически мерак, няма да се поколебае да извади 11-ия и 12-ия чифт ребра. Точно те нямали никакво значение за функциите на организма. Дотук с добрите новини обаче. Оказва се, че подобна интервенция може да предизвика смъкване на бъбреците или пък деформация на гръдния кош. Отделно от това възстановителният период не е кратък, той продължава няколко месеца, като не броим и белезите по тялото на пациента. Но красотата искала жертви, а мнозина са готови да ги дадат.

Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама