НОВИНИ


Откриха труп на изчезнал при водното бедствие през февруари

0 4638 30.04.2015
Откриха труп на изчезнал при водното бедствие през февруари

Откриха трупа на мъж, изчезнал при водното бедствие през февруари. Тялото на Захари Вълков изплувало от водите на язовир "Цанков камък".


Той и съпругата му бяха пометени с джипа им от водното бедствие на 1-ви февруари в река Девинска и влачени километри до язовира.

 

При водното бедствие през февруари водите на река Девинска се вдигнаха застрашително. Семейство Вълкови паднали с джип в реката, която ги помете и влачи около три километра до опашката на язовир "Цанков камък". В продължение на три месеца телата на съпрузите Маргарита и Захари Вълкови бяха издирвани с водолази, хеликоптери и обходи около водоема.

 

Тялото на Захари било забелязано тази сутрин от девинчанин, който веднага подал сигнал на телефон 112, каза по БНР директорът на Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" в Смолян комисар Красимир Шотаров:

 

Да, наистина изплува трупът на мъжа, който е забелязан от хора в района на Девин, в опашката на язовира. В момента се предприемат действия за изваждане на трупа на сушата и заедно с това ще организираме с водолази от регионалната дирекция на място, където е забелязан трупът на мъжа, да направим опит да потърсим и трупа на жената. Днес ще направим всичко възможно да обходим терена около мястото, където е изплувал трупът на мъжа. Съдебен лекар на място ще направи аутопсия, след което тялото ще бъде предадено на близките.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама