НАРОДЕН ГЛАС


Румен Петков: Що мандата на ВСС да не стане три месеца?

2 7049 07.05.2015
Румен Петков: Що мандата на ВСС да не стане три месеца?
Румен Петков

„Една от грешките във формата на правителството е, че то не работи за институционализацията“, каза Румен Петков от АБВ в сутрешния блок на bTV. „Този модел на Тановщината в Митниците погубва България“.


Ръководството на БСП обрича кандидат-кметовете си на самота. Не може до онзи ден да си бил за плоския данък, днес да си срещу него, само защото си в опозиция. Хората тези неща ги виждат. Тази непоследователност възмущава, изтъкна той по адрес на столетницата.

Темата за кметовете бе подхваната заради скандалните разкрития за имоти за милиони на кметовете на Пазарджик и Хасково. „Ако има случаи, в които близки и негови роднини са се възползвали от обществени поръчки - има конфликт на интереси, но така да се говори на едро...Виждам едно тотално отрицание на всички кметове - че всички кметове имали по няколко строителни фирми. Не е вярно“, подчерта Петков.

Той коментира и предложението за намаляване мандатността във ВСС: „Какво ще реши намаляването на мандатността във ВСС, ако хората са същите?“. Ами да направим тогава мандата три месеца. Тогава за 3-4 години всички магистрати ще са минали през ВСС.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама