НОВИНИ


Проф. Вучков: Неграмотни са не само циганите

17 4558 08.05.2015
Проф. Вучков: Неграмотни са не само циганите
Проф. Юлиан Вучков

Трябва да се разбере, че българската власт от 25 години, включително и днес, е лоша отвсякъде. Няма какво добро да се каже за нея. Трябва медиите да престанат да критикуват властта, която и да е тя в момента, на парче. Изключително лоша е нейната външна и вътрешна политика. Стига сме хранили надежди, че тя някога ще се поправи и оправи - това няма да се случи.


Това бе коментарът на проф. Юлиан Вучков пред ТВ7. Държавата ни затъва в чудовищна мизерия, глад и високи нива на престъпност. В момента наблюдаваме 600 хиляди българи, които са неграмотни и това не са само циганите. Нечувана и невиждана битова, криминална и финансова престъпност. Лошо организирано здравеопазване, независимо, че имаме великолепни лекари, които са достойни за уважение, но очевидно нещата не зависят от тях.

В тази връзка здравният министър повече говори и се държи като политик отколкото да върши реално някаква работа, добави проф. Вучков.

А какво да кажем за премиерите ни и президентите ни, които само гледат да излязат на някоя трибуна да се похвалят или да отидат някъде да резнат някоя лентичка, допълни той.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама