ФРОГ МЮЗИК


Вокалистът на „Айрън Мейдън” се пребори с рака

2 6686 17.05.2015
Вокалистът на „Айрън Мейдън” се пребори с рака
Вокалистът на „Айрън Мейдън” Брус Дикинсън

Вокалистът на „Айрън Мейдън” се е изчистил от раковите образувания, показват последните изследвания със скенер на Брус Дикинсън.


Информацията е публикувана на Фейсбук страницата на групата. „Искам да благодаря на прекрасния медицински екип, който ме лекува в последните месеци и постигна невероятен резултат. Беше трудно за семейството ми и по много причини беше още по-трудно за мен. Искам да изпратя и сърдечни поздрави на нашите фенове за милите им думи и мисли. Силно вярвам в поддържането на позитивно мислене и подкрепата от световното семейство на „Мейдън” означава много за мен. Точно сега се чувствам изключително мотивиран и нямам търпение да се захвана с работата си както обикновено колкото се може по-скоро”, заяви самият Брус.

От групата също изразяват радостта си от добрата новина. Те уточняват, че въпреки нетърпението на Брус да се захване с работа, до края на годината групата няма да има живи изпълнения. Музикантите ще се съсредоточат върху довършване на студийния си албум. Те благодарят на феновете си за разбирането.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама