МИСТЕРИИ


На 25 май идва Апокалипсисът!

12 10462 21.05.2015
На 25 май идва Апокалипсисът!
Слух или истина!?

На 25 май 2015 година ще настъпи Апокалипсисът, който ще бъде предизвикан от падането на кометата 73П Швасман-Вахман в Атлантическия океан. Сблъсъкът може да предизвика вълни и цунами с височина 200 метра. Шокиращото съобщение бе направено от френския астроном – Ерик Жулиен.


Жулиен е изчислил, че вероятността това да се случи е 95%. Източното крайбрежие на САЩ ще бъде най-засегнато. В зоната на бедствието със сигурност ще попаднат крайбрежието на Венецуела, бразилски градове, Карибите, Ню Орлиънс и Маями. Само 50 метра ще бъде вълната, която ще достигне до Вашингтон и Ню Йорк.

Застрашеният район в Африка е Дакар. Крайбрежията и градове от Гибралтар, Испания и Португалия също ще пострадат. Част от Канада също ще бъде ударена от гигантска вълна. Заради цунамито се предполага, че ще се задействат подводни вулкани.

Според данни на института НАСА в Щатите, за последно тази комета е доближавала Земята през 1947г. Събитието се очаква да продължи от няколко часа до 3 денонощия. Земята ще попадне в опасната зона между 24 май и 6 юни.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама