НОВИНИ


Смениха шефа на полицията в Търговище

1 5258 23.05.2015
Смениха шефа на полицията в Търговище
Сградата на МВР

Смениха шефа на полицията в Търговище. Със заповед на министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова за директор на Областната дирекция временно е назначен, за срок една година, старши комисар Николай Ненков.


Вчера  той е бил представен пред състава на дирекцията от заместник-главния секретар на МВР главен комисар Георги Арабаджиев, съобщават от пресцентъра на МВР. Досегашният директор на Областната дирекция Георги Николов излиза в пенсия. Ненков е благодарил за доверието и заявил, че възнамерява да прилага и в бъдеще утвърдените добри практики. Николай Ненков е роден през 1979 г. в Търговище. Завършил е Националния военен университет "Васил Левски" във Велико Търново, а впоследствие - втора магистратура - специалност "Психология" в Шуменския университет "Епископ К. Преславски".

 

Постъпва на работа в МВР през февруари 2004 г. като разузнавач в сектора "Криминална полиция" на РПУ-Търговище. През 2009 г. е временно назначен за началник на групата "Противодействие на криминалната престъпност", а от 2010 г. е титуляр на тази длъжност. От 16 януари 2012 г. той е началник на Районното управление в Търговище - длъжност, която изпълняваше до днес.

Ръководството на МВР вече започна със смени на шефовете по места. Тази практика ще продължи, докато не бъдат подменени всички регионални директори.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама