НОВИНИ


Истерия се развихри по НТВ. Таксиметров шеф избесня рано сутринта

11 5930 28.05.2015
Истерия се развихри по НТВ. Таксиметров шеф избесня рано сутринта
Яне Янков

За пореден път вие отклонявате проблемите и ги насочвате към обслужване на нечии интереси, крещя френетично в студиото на НТВ Яне Янков. И не пожела да отговори на въпроса защо "копърки" мамят клиенти с по 70 лв. за 13 км, както беше посочено в репортаж на "Господари на ефира". Този водач не е представител на фирмата, и двамата не са. Тези коли не са моя собственост.


СК Стил Транс е моя фирма, напълно законна, но водачите от репортажа не са назначени във фирмата, обясняваше се Янков. После каза, че телевизията била манипулативна и заради това 90 невинни хора останали на улицата.

Заблуждавате хората, които си мислят, че влизат в коли на ОК такси. Имитирате и логото, репликира Николаев.

Не ме питайте аз на каква цена возя, на каквато возя, возя, каза още той. Крадците и измамниците били от другата фирма, която обслужва летището, съобщи Янков. И продължи, че това било задкулисие и идване на палачите.

Диалог нямаше, защото Янков не пожела да отговори на нито един въпрос. "Копърката" не я представлявам аз, тя е длъжна да спазва всички закони, но гледам как една цяла телевизия е тръгнала да отстранява Яне Янков от пазара, съобщи той.

Спри да манипулираш, спри да ме прекъсваш, излезе от кожата си накрая той.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама